Lediga tjänster

Här visas lediga tjänster affilierade till MedTechLabs med länkar till respektive värduniversitets annonsering.

2020-06-23 | MedTechLabs söker nu en operativ samordnare, 50%, som kommer att vara en länk mellan centret och de olika avdelningarna på Karolinska universitetssjukhuset.

I synnerhet kommer uppdraget att omfatta hjälp med att utveckla ny infrastruktur, inklusive centrumets laboratorium för datortomografi (CT-labb).

Uppdragetkommer att pågåfrån 1 oktober2020 till 31 december2022,med möjlighet till förlängning, och omfattar 50 % av en heltidstjänst.Uppdraget måste kombineras med en befintlig anställning på KTH, KI eller Region Stockholm under hela uppdragsperioden.

Ladda ner information om tjänsten här  (pdf)

2020-06-17 | MedTechLabs söker nu en vice föreståndare som kommer att ansvara för centrumets utbildningsverksamhet, inklusive samordning av insatserna i samband med utbildningsvideos, organisering av utbildningsseminarier och webbseminarier etc.

Uppdraget kommer att pågå från 1 oktober 2020 till 31 december 2022, med möjlighet till förlängning, och omfattar upp till 30% av en heltidsanställning. Uppdraget måste kombineras med en befintlig anställning på KTH, KI eller Region Stockholm under hela uppdragsperioden.

Ladda ner mer information om tjänsten här  (pdf).

Tillhör: MedTechLabs
Senast ändrad: 2020-06-25