Logotyp KTH Logotyp Karolinska Institutet Logotyp Region Stockholm

Ny ledning för MedTechLabs

Johan Schuber, KTH, och Staffan Holmin, KI, har utsetts till ny operativ föreståndare och vice föreståndare för MedTechLabs.
Mats Danielsson, Staffan Holmin and Johan Schuber

Centrets tidigare föreståndare, Peta Sjölander, valde att lämna sitt uppdrag tidigare i somras. MedTechLabs tackar för hennes insatser. 

Uppdraget för det nya ledningsteamet är att främja samarbete för forskning i världsklass och kliniska miljöer med MedTechLabs i sin helhet. Rollen Executive Director ansvarar för verksamhet och administration, inklusive budget, årlig aktivitetsplan och för att främja regionalt samarbete. Johan Schuber är MSc i fysik, senior forskningsrådgivare för de Strategiska Forskningområdena (SFO) vid KTH. Genom åren har Johan framgångsrikt arbetat med att etablera ett antal innovativa samarbeten vid IVA och vid KTH, inklusive MedTechLabs. Staffan Holmin är professor i klinisk neuroradiologi och Scientific director för Medtechlabs forskningsområde Avbildning och minimalt invasiva metoder. Staffan är också rådgivare vid avdelningen för Neuroradiologi vid Karolinska Universitetsjukhuset.